Veldwerk Uitzendbureau

MVO

Veldwerk Uitzendbureau draagt bij aan de maatschappij!

In samenwerking met verschillende gemeenten voert Veldwerk Uitzendbureau het project "Glastuinbouw" uit. In dit project krijgen kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans op een betaalde baan door middel van een proefplaatsing. Tijdens deze proefplaatsing leiden wij de kandidaten op tot volwaardig medewerker in de glastuinbouw. Vanuit de Gemeente is er vaak een jobcoach beschikbaar om aandachtspunten in kaart te brengen en hiermee met de kandidaat aan de slag te gaan. Ook worden de kandidaten dagelijks begeleidt in hun werk door de interne jobcoach van Veldwerk Uitzendbureau. Deze begeleiding houdt onder andere in:

  • Ontwikkelen werknemersvaardigheden;
  • Opbouw arbeidsritme;
  • Taalontwikkeling gerelateerd aan werk;
  • Aanleren werkethos;
  • Trainen van functie gerelateerde handelingen, om zo kwantitatieve en kwalitatieve normen te kunnen behalen.

Elke week wordt er een voortgangsrapportage bijgehouden, om de kandidaten te meten op werknemersvaardigheden en productiviteit. Bij het voldoen aan de eisen, bieden wij de kandidaat een arbeidscontract aan met baangarantie voor minimaal 32 uur in de week voor een half jaar. Binnen de glastuinbouw sector zullen de kandidaten werken bij de meest innovatieve tuinbouwbedrijven uit de omgeving.

Ook het vervoer van en naar werk kan tijdens de proefplaatsing geregelt worden. De kandidaten kunnen met een bus en/of auto's vanaf vaste opstappunten opgehaald en thuisgebracht worden.

Wil jij ook iets betekenen voor de maatschappij? Veldwerk Uitzendbureau werkt samen met diverse gemeenten binnen onze regio om gemotiveerde mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt uit de lokale omgeving een kans te geven. Op deze manier wordt deze mensen de kans gegeven om te werken en zich te ontplooien en wij bieden hen perspectief op de arbeidsmarkt. Wij kennen de subsidiemogelijkheden en kunnen het hele traject regelen met de garantie dat de kwaliteit- en kwantiteitsnormen gewaarborgd zijn.

Heb je meer interesse in onze MVO-projecten en wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie!

MVO Projecten

"Wilt u ook iets betekenen voor de maatschappij?"
Veldwerk MVO projecten werkt samen met diverse gemeenten om gemotiveerde mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt uit uw lokale omgeving een kans te geven. U biedt deze mensen de kans om te werken en zich te ontplooien en wij bieden hen perspectief op de arbeidsmarkt. Wij kennen de subsidiemogelijkheden en kunnen het hele traject voor u regelen met de garantie dat uw kwaliteit- en kwantiteitsnormen gewaarborgd zijn

Wilt u meer weten?
Wilt u meer weten over hoe wij te werk gaan, neem dan contact met ons op.