Veldwerk Uitzendbureau

Opdrachtgever

Aandacht voor onze klanten zorgt ervoor dat wij een tevreden en groeiend klantenbestand hebben. Wij zetten net dat extra stapje.

Affiniteit met uw branche

Onze intercedenten en accountmanagers weten waar ze het over hebben. Ze hebben affiniteit met de sectoren waarin onze klanten actief zijn, namelijk de glastuinbouw, AGF, food en logistiek. De ins en outs van de markt zijn voor ons geen geheim. Wij weten met welke personele problemen je te maken kunt krijgen en aan welke eisen en voorwaarden onze uitzendkrachten moeten voldoen.

Uitgebreide controle

Wij zorgen dat wij onze klanten persoonlijk kennen en weten daardoor precies aan welke voorwaarden onze uitzendkrachten moeten voldoen. Dit komt van pas tijdens onze uitgebreide controle. Wij plaatsen de vacatures op onze website, maar ook in diverse grote databases. Dit vergroot de kans op het vinden van de juiste uitzendkracht voor de job. Nadat een kandidaat zich bij ons heeft ingeschreven, controleren wij de gegevens en gaan wij de referenties na. Door dit en het persoonlijke intakegesprek krijgen wij een goed en vooral compleet beeld van de kandidaat.

(Inter)nationale werknemers

Wij hebben een uitgebreide database met ervaren uitzendkrachten van verschillende nationaliteiten. Wij hebben een grote groep werknemers tot onze beschikking. Dit zorgt ervoor dat wanneer wij een spoedaanvraag ontvangen, wij deze direct in behandeling kunnen nemen. Een voordeel van werken met grote groepen uitzendkrachten is dat wij scherp kunnen zijn in onze tarieven. Onze intercedenten, die meerdere talen spreken, zorgen voor perfecte communicatie tussen de klanten en uitzendkrachten zodat er geen misverstanden plaats zullen vinden.

Wilt u meer weten?
Wilt u meer weten over hoe wij te werk gaan, neem dan contact met ons op.