Veldwerk Uitzendbureau

Opdrachtgever

Wij besteden veel aandacht aan de specifieke wensen van u als opdrachtgever. Door onze dienstverlenende houding, ambities en professionaliteit hebben wij een groeiend en tevreden klantenbestand.

Affiniteit met uw branche
Onze intercedentes en accountmanagers hebben affiniteit met de sectoren waarin onze klanten actief zijn, voornamelijk de tuinbouw en productie, food en logistiek, (infra)techniek en industrie.

Hierdoor kennen wij de ins en outs van de markt, de personele problemen waarmee u te maken heeft en weten wij aan welke eisen en voorwaarden onze uitzendkrachten moeten voldoen. Naast het reguliere tarief kunnen wij in overleg ook werk leveren tegen een vooraf vastgestelde prijs.

Uitgebreide screening
Wij hebben persoonlijk contact met onze opdrachtgevers. Hierdoor weten wij exact aan welke voorwaarden onze uitzendkrachten moeten voldoen. Hierbij houden wij rekening in onze uitgebreide screening. Vacatures plaatsen we op onze website www.veldwerkuitzendbureau.nl, maar ook in diverse grote databases. Zo vergroten wij de kans de beste uitzendkracht te vinden voor een van uw vacatures. Nadat een kandidaat zich heeft ingeschreven, controleren wij na een intakegesprek de gegevens en gaan referenties na. Op die manier krijgen wij een goed en vooral compleet beeld van de kandidaat.

(Inter)nationale werknemers
Naast een uitgebreide database met ervaren Nederlandse uitzendkrachten speelt Veldwerk Uitzendbureau ook in op de behoefte aan werknemers van verschillende andere nationaliteiten. Vooral in Polen werven wij zeer actief en beschikken we over een grote groep werknemers. Wanneer u een spoedaanvraag heeft, kunnen wij deze hierdoor direct in behandeling nemen. Het voordeel van werken met een grote groep is dat wij scherp kunnen zijn in de tarieven. Bovendien zorgt onze Poolse intercedente ervoor dat er in de communicatie tussen u en de uitzendkrachten geen misverstanden ontstaan.

Wilt u meer weten?
Wilt u meer weten over hoe wij te werk gaan, neem dan contact met ons op.